VT iRepair - шаблон joomla Авто
VTEM skitter

www.darkos.com.mk

Вашиот пат до успехот заедно со нас
VTEM skitter

www.darkos.com.mk

Вашиот пат до успехот заедно со нас
VTEM skitter

www.darkos.com.mk

Вашиот пат до успехот заедно со нас

Даркос

Вашиот  пат  до  успехот !

 

Квалитет

 

Професионализам

 

Навременост

За нас

Даркос ДООЕЛ е компанија сертифицирана за ISO 9001:2008. Таа  е познат производител, извозник и снабдувач на индустриски запченици, редуктори и делови по нарачка.

Изработуваме конусно назабување со прави заби или со завојни заби, брусење на заби од запченици, внатрешно назабување, тристепени редуктори, вратила, воздушни кочници, куќишта и многу други индустриски производи со различни спецификации.

ПОВЕЌЕ

Нашиот тим

 • VTEM skitter

  Славе Николовски

  Комерцијален директор: kostadin@darkos.com.mk

  Костадин Николовски

 • VTEM skitter

  Костадин Николовски

  Управител: darkos_dooel@yahoo.com

  Славе Николовски

 • VTEM skitter

  Дарко Николовски

  Директор на производство: darko@darkos.com.mk

  Дарко Николовски

Нашите запченици со надворешно назабување се познати по нивните одлични перформанси. Овој вид запченици, произведени во нашите погони, се употребуваат во индустриски редуктори, машински алати и сл.

Димензии
•    Минимум модул 0,5 максимум модул 16 / Max d 1200 mm


Карактеристики:
•    беспрекорна изработка
•    висок капацитет на носивост
•    одлични перформанси
•    економична цена
•    низок степен на бучава при работа

slika6 12

slika2

 

 

 

slika1

11

 

No.

Part number

Number of teeth

Modul

Slot

А

B

C

D0

Da

E

F

G

H

M

N

L

1

010.37.146

42

3.5

 

40

25

123

147

155.2

50

11.2

55

13

35

14

79.5

2

010.37.312

18

2.5

25x21x5F9
DIN5461
z=6

21

13

28

45

50.2

 

36

   

4

 

25

3

012.37.618K

40

2.5

30x26x6F9
DIN5462
z=6

26

11

 

100

107.4

 

44

1

2

   

24

4

012.37.617K

37

2.5

30x26x6F9
DIN5462
z=6

26

11

 

92.5

96.7

 

41

2

2

   

24

5

010.39.105

36

3.5

N35x2x11H
DIN5480
z=16

35

26

39

126

137

45

50

1.3

8

14

2.5

51

6

012.37.613K

29

2.822
DP9

25x21x5F9
DIN5461
z=6

21

11

30

81.838

91.1

 

37

5

2

   

20

7

010.37.162

13

2.5

20x16x4F9
DIN5461
z=6

16

10.5

 

32.5

39.6

 

28

     

6.5

27.5

8

010.37.109

42

27

2.822
DP9
2.5

30x26x6F9
DIN5462
z=6

26

10

44

118.524

67.5

124.4

72.5

39

44

1

1

5

8

32

8.1

010.37.106

19

24

2.5

30x26x6F9
DIN5462
z=6

26

11

44

47.5

55

60

65.2

35

35

3

1.5

5

8

33

9

012.37.615K

22

2.5

25x21x5F9
DIN5461
z=6

21

11

 

55

60.7

44.3

34.5

 

1

 

8

28

9.1

010.37.313

   

25x21x5F9
DIN5461
z=6

21

11

41.6

   

39

34.5

44

2

1

8

27

10

012.37.611K

24

2.5

25x21x5F9
DIN5461
z=6

21

11

35

60

65.2

43

34

25.5

1

2.5

8

28

 

 

SLIKA 1

 

Part number

z

modul

α°

β°

A

B

D0

Da

E

F

G

H

M

N

L

159785

17

12

20

 

90

85

204

240

25

95.4

       

85

195984

100

6

20

9°30`

130

120

608.343

620

32

136.9

35

 

240

 

120

H2.50.3
4.7

86

5.5

20

14°

10
0

10
8

487.48

494

28

106.2

15

 

160

 

108

H2.50.2
8.5

85

4

20

14°

85

80

350.409

355

22

90.6

28

 

135

 

80

188077

58

12

20

 

160

80

696

720

40

188.5

30

 

260

 

100

78915

63

7

20

9°

150

140

446.572

456

36

157.7

45

 

260

 

140

D2014

42

14

20

 

150

120

588

616

32

136.9

35

 

240

 

120

www.darkos.com.mk

Даркос - Вашиот пат до успехот со нас......

Нашите производи се користат во челичната индустрија, рударството, земјоделската механизација (како трактори и други земјоделски машини), индустријата за производство на цемент, рафинериите (за преработка на нафта), во текстилната индустрија, за електрани, машински алати итн

Повеќе