VT iRepair - шаблон joomla Авто
VTEM skitter

www.darkos.com.mk

Вашиот пат до успехот заедно со нас
VTEM skitter

www.darkos.com.mk

Вашиот пат до успехот заедно со нас
VTEM skitter

www.darkos.com.mk

Вашиот пат до успехот заедно со нас

Даркос

Вашиот  пат  до  успехот !

 

Квалитет

 

Професионализам

 

Навременост

За нас

Даркос ДООЕЛ е компанија сертифицирана за ISO 9001:2008. Таа  е познат производител, извозник и снабдувач на индустриски запченици, редуктори и делови по нарачка.

Изработуваме конусно назабување со прави заби или со завојни заби, брусење на заби од запченици, внатрешно назабување, тристепени редуктори, вратила, воздушни кочници, куќишта и многу други индустриски производи со различни спецификации.

ПОВЕЌЕ

Нашиот тим

 • VTEM skitter

  Славе Николовски

  Комерцијален директор: kostadin@darkos.com.mk

  Костадин Николовски

 • VTEM skitter

  Костадин Николовски

  Управител: darkos_dooel@yahoo.com

  Славе Николовски

 • VTEM skitter

  Дарко Николовски

  Директор на производство: darko@darkos.com.mk

  Дарко Николовски

Нудиме и широк асортиман на индустриски запченици  и индустриски запченици со внатрешно назабување со прецизни димензии. Истите ги произведуваме со висок степен на совршенство и како такви имаат повеќекратна намена во индустријата. Во нашиот асортиман на индустриски запченици со внатрешно назабување нудиме висококвалитетни производи со различни димензии за различни намени


•    Минимум модул 0.5 Min. module 0,5
•    Максимум модул 12 / Максимум дијаметар 1200 мм

slika3i4 slika5

slika7 slika9i10

 

Карактеристики:
•    беспрекорна изработка
•    висок капацитет на носивост
•    одлични перформанси
•    економична цена
•    низок степен на бучава при работа

www.darkos.com.mk

Даркос - Вашиот пат до успехот со нас......

Нашите производи се користат во челичната индустрија, рударството, земјоделската механизација (како трактори и други земјоделски машини), индустријата за производство на цемент, рафинериите (за преработка на нафта), во текстилната индустрија, за електрани, машински алати итн

Повеќе