VT iRepair - шаблон joomla Авто

Нудиме и трансмисии кои се изработуваат со највисок степен на совршенство.  Производството на трансмисии е резултат на посветеноста и стручноста на нашиот тим.

slika2 slika1

 

Преносни однос - I1 =7.354, I2 = 4.262,  
I3 = 2.456, I4 =1.423
Обртаи на влезен момент - 1802 Nm
Обртаи на излезен момент - 13186 Nm
  Експлоатационен = 1300-1600 в/минута
Максимални вртежи = 3000 в/минута
Редуктор: механички со 5 брзини напред, 1 назад