VT iRepair - шаблон joomla Авто

Во нашиот асортиман нудиме конусни запченици со прави и со завојни заби.
Запчениците со конусно назабување со завојни заби се изработуваат според методологијата на Глисон. Можете да нарачате запченици со конусно назабување со завојни заби за сите ваши потреби и спецификации

Карактеристики:
•    беспрекорна изработка
•    висок капацитет на носивост
•    одлични перформанси
•    економична цена
•    низок степен на бучава при работа

 

SLIKA1

 

Part number

z

modul

α°

β°

A

B

D0

Da

E

F

G

H

M

N

L

159785

17

12

20

 

90

85

204

240

25

95.4

       

85

195984

100

6

20

9°30`

130

120

608.343

620

32

136.9

35

 

240

 

120

H2.50.3
4.7

86

5.5

20

14°

10
0

10
8

487.48

494

28

106.2

15

 

160

 

108

H2.50.2
8.5

85

4

20

14°

85

80

350.409

355

22

90.6

28

 

135

 

80

188077

58

12

20

 

160

80

696

720

40

188.5

30

 

260

 

100

78915

63

7

20

9°

150

140

446.572

456

36

157.7

45

 

260

 

140

D2014

42

14

20

 

150

120

588

616

32

136.9

35

 

240

 

120

 

 

SLIKA2

 

Part number

z

modul

α°

A

B

D

M

N

P

C

G

E

F

L

z21/21

21

2.007

20

20

7.1

45

32

24

18.7

25.3

1.9

   

32.4

z19/37

19

2.51

20

25

12.1

52.5

40

29.4

11.7

13.8

2.3

8

28.3

25.9

z37/19

37

5.51

20

25

5.7

95

45

59.2

16.4

28.2

9.9

8

28.3

33.9

 

 

 

 

 

 

SLIKA3

 

 

 

Part number

z

modul

α⁰

A

B

D

M

N

C

G

E

F

L

z31/8

31

6.05

20

87

7.8

189

125

147

107

29

   

42

z8/31

8

6.050

20

35

32.1

59

M24x1.5

80

z=26
m=1.25 α=30⁰ DIN5480

20

25

22

211

 

•    Запченици со конусно назабување со прави заби по методологијата на Глисон - со минимум модул од 0,75 и максимум модул од 20 / max d 700 / α 10 – 30
•    Запченици со конусно назабување со завојни заби со минимум модул од 0.75 и максимум модул од 12