VT iRepair - шаблон joomla Авто

Нашите запченици со надворешно назабување се познати по нивните одлични перформанси. Овој вид запченици, произведени во нашите погони, се употребуваат во индустриски редуктори, машински алати и сл.

Димензии
•    Минимум модул 0,5 максимум модул 16 / Max d 1200 mm


Карактеристики:
•    беспрекорна изработка
•    висок капацитет на носивост
•    одлични перформанси
•    економична цена
•    низок степен на бучава при работа

slika6 12

slika2

 

 

 

slika1

11

 

No.

Part number

Number of teeth

Modul

Slot

А

B

C

D0

Da

E

F

G

H

M

N

L

1

010.37.146

42

3.5

 

40

25

123

147

155.2

50

11.2

55

13

35

14

79.5

2

010.37.312

18

2.5

25x21x5F9
DIN5461
z=6

21

13

28

45

50.2

 

36

   

4

 

25

3

012.37.618K

40

2.5

30x26x6F9
DIN5462
z=6

26

11

 

100

107.4

 

44

1

2

   

24

4

012.37.617K

37

2.5

30x26x6F9
DIN5462
z=6

26

11

 

92.5

96.7

 

41

2

2

   

24

5

010.39.105

36

3.5

N35x2x11H
DIN5480
z=16

35

26

39

126

137

45

50

1.3

8

14

2.5

51

6

012.37.613K

29

2.822
DP9

25x21x5F9
DIN5461
z=6

21

11

30

81.838

91.1

 

37

5

2

   

20

7

010.37.162

13

2.5

20x16x4F9
DIN5461
z=6

16

10.5

 

32.5

39.6

 

28

     

6.5

27.5

8

010.37.109

42

27

2.822
DP9
2.5

30x26x6F9
DIN5462
z=6

26

10

44

118.524

67.5

124.4

72.5

39

44

1

1

5

8

32

8.1

010.37.106

19

24

2.5

30x26x6F9
DIN5462
z=6

26

11

44

47.5

55

60

65.2

35

35

3

1.5

5

8

33

9

012.37.615K

22

2.5

25x21x5F9
DIN5461
z=6

21

11

 

55

60.7

44.3

34.5

 

1

 

8

28

9.1

010.37.313

   

25x21x5F9
DIN5461
z=6

21

11

41.6

   

39

34.5

44

2

1

8

27

10

012.37.611K

24

2.5

25x21x5F9
DIN5461
z=6

21

11

35

60

65.2

43

34

25.5

1

2.5

8

28

 

 

SLIKA 1

 

Part number

z

modul

α°

β°

A

B

D0

Da

E

F

G

H

M

N

L

159785

17

12

20

 

90

85

204

240

25

95.4

       

85

195984

100

6

20

9°30`

130

120

608.343

620

32

136.9

35

 

240

 

120

H2.50.3
4.7

86

5.5

20

14°

10
0

10
8

487.48

494

28

106.2

15

 

160

 

108

H2.50.2
8.5

85

4

20

14°

85

80

350.409

355

22

90.6

28

 

135

 

80

188077

58

12

20

 

160

80

696

720

40

188.5

30

 

260

 

100

78915

63

7

20

9°

150

140

446.572

456

36

157.7

45

 

260

 

140

D2014

42

14

20

 

150

120

588

616

32

136.9

35

 

240

 

120