VT iRepair - шаблон joomla Авто

Нудиме и широк асортиман на индустриски запченици  и индустриски запченици со внатрешно назабување со прецизни димензии. Истите ги произведуваме со висок степен на совршенство и како такви имаат повеќекратна намена во индустријата. Во нашиот асортиман на индустриски запченици со внатрешно назабување нудиме висококвалитетни производи со различни димензии за различни намени


•    Минимум модул 0.5 Min. module 0,5
•    Максимум модул 12 / Максимум дијаметар 1200 мм

slika3i4 slika5

slika7 slika9i10

 

Карактеристики:
•    беспрекорна изработка
•    висок капацитет на носивост
•    одлични перформанси
•    економична цена
•    низок степен на бучава при работа