VT iRepair - шаблон joomla Авто

naracka

 

 

 

 

 

Работиме и делови по нарачка како за металуршката индустрија така и за рударската индустрија, како и машински алати и опрема за преработка.

Вршиме поправки и измени на постојни делови согласно со вашите потреби и предлагаме најдобри решенија за вашите проблеми.

Машински капацитети:

 

 • • Стругањемаксимум дијаметар 1000мм / максимум должина 5000 мм
 • ЦНЦ-стругањемаксимум дијаметар 500 мм / максмимум должина 1500 мм
 • Вертикално стругањемаксимум дијаметар 1400 мм / максимум висина 1000 мм
 • Глодањемаксимум должина 1375мм / ширина 300 мм
 • ЦНЦ-хоризонтално глодање1500ммx 4000мм
 • ЦНЦ - глодачки центар500ммx 500мм
 • ЦНЦ-мултипанел глодачки центар6 маси ( 500мм x 500 мм)
 • ЦНЦ –глодањемаксимум должина 1000мм x 400мм
 • Борверг –2000ммx 1000ммx 2000мм
 • Внатрешно брусењеминумум дијаметар 20 мм / максимум дијаметар 600мм
 • Надворешно брусење максимум дијаметар 310 мм / максимум должина 1700мм
 • Хоризонтално брусење1000ммx 320мм / висина 175мм
 • Координатно дупчењемаксимум 630ммx 1000мм
 • Надворешно назабувањеминимум модул 0,5 / максимум модул 16
 • Внатрешно назабувањеминимум модул 0.5 / максимум модул 12
 • Назабени вратиламинимум модулмаксимум модул 12
 • Конусни запченици со прави забиминимум модул максимум модул 20
 • Конусни запченици со завојни забиминимум модул 0.75 /максимум модул 12
 • Брусење запченициминимум модул 0.5 / максимум модул 10