VT iRepair - шаблон joomla Авто
Адреса:
Фабриката се наоѓа во Скопје, во рамките на поранешниот индустриски комплекс „Рудници и железарница – Скопје“, јужна порта.
Ул. 16 Македонска бригада бр.18 Скопје
Телефон:
+389 (02) 3287 630; +389 (02) 3287 631
Факс:
+389 (02) 3287 673
Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.