VT iRepair - шаблон joomla Авто
Адреса:
Фабриката се наоѓа во Скопје, во рамките на поранешниот индустриски комплекс „Рудници и железарница – Скопје“, јужна порта.
Ул. 16 Македонска бригада бр.18 Скопје
Телефон:
+389 (02) 3287 630; +389 (02) 3287 631
Факс:
+389 (02) 3287 673
Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.

Раководство на компанијата:

Управител Славе Николовски меил: darkos_dooel@yahoo.com

комерцијален директор Костадин Николовски   меил: kostadin@darkos.com.mk

директор на производство Дарко Николовски  меил: darkos@darkos.com.mk

директор на инженерскиот оддел Филип Николовски меил:  fillip@darkos.com.mk

 

 

 

Во очекување на идна соработка, ве молиме пишете ни дали ви се допаѓа нашата веб - страница или пишете ни ваши коментари за нашата работа. Особено ќе го цениме тоа и врз основа на вашите коментари ќе се обидеме да се подобриме.