VT iRepair - шаблон joomla Авто
VTEM skitter

www.darkos.com.mk

Вашиот пат до успехот заедно со нас
VTEM skitter

www.darkos.com.mk

Вашиот пат до успехот заедно со нас
VTEM skitter

www.darkos.com.mk

Вашиот пат до успехот заедно со нас

Даркос

Вашиот  пат  до  успехот !

 

Квалитет

 

Професионализам

 

Навременост

За нас

Даркос ДООЕЛ е компанија сертифицирана за ISO 9001:2008. Таа  е познат производител, извозник и снабдувач на индустриски запченици, редуктори и делови по нарачка.

Изработуваме конусно назабување со прави заби или со завојни заби, брусење на заби од запченици, внатрешно назабување, тристепени редуктори, вратила, воздушни кочници, куќишта и многу други индустриски производи со различни спецификации.

ПОВЕЌЕ

Нашиот тим

 • VTEM skitter

  Славе Николовски

  Управител меил: darkos_dooel@yahoo.com

  Славе Николовски

 • VTEM skitter

  Костадин Николовски

  комерцијален директор меил: kostadin@darkos.com.mk

  Костадин Николовски

 • VTEM skitter

  Дарко Николовски

  директор на производство меил: darkos@darkos.com.mk

  Дарко Николовски

www.darkos.com.mk

Даркос - Вашиот пат до успехот со нас......

Нашите производи се користат во челичната индустрија, рударството, земјоделската механизација (како трактори и други земјоделски машини), индустријата за производство на цемент, рафинериите (за преработка на нафта), во текстилната индустрија, за електрани, машински алати итн

Повеќе